Το μπλογκ μου

Αγαπητοι αναγνωστες καλωςηρθατε στο μπλογκ μου!!!
Εδω θα βρειτε κριτικες , σκεψεις και αφιερωματα για ηρωες , βιβλια , τραγουδια , ταινιες , σειρες....

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Κώδικας Ντα Βίντσι ~ Εκδόσεις Ψυχογιός !!!

Γεία σςα αγαπητοί αναγνώστες!!

Τι μου κάνετε?? πως είστε?? Εγω πάντως είμαι πολύ καλά αφού σήμερα σας έχχω κριτικούλα!!

Και μάλιστα ωραία κριτικούλα ...!

Αρκετό καιρό πρίν λοιπόν οι Εκδόσεις Ψυχογιός μου έστειλαν το βιβλίο " Κώδικας Ντα βίντσι " του Dan Brown !!

Περιττό να αναφέρω το πόσο ενθουσιάστηκα !! έτσι λοιπον το άνοιξα !!

Και το έκλεισα όταν έφτασα στην τελευταία του σελίδα !

Αλλά πάμε να το δούμε :


( το εξώφυλλο)


             

                                      Αποτέλεσμα εικόνας για κωδικας ντα βιντσι βιβλιο ανατυπωση 2016 



και η περίληψη απο το οπισθόφυλλο


Ο Ρόμπερτ Λάνγκντον, καθηγητής συμβολολογίας στο Χάρβαρντ, βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στο Παρίσι, όταν δέχεται ένα νυχτερινό τηλεφώνημα. Ο ηλικιωμένος έφορος του Λούβρου έχει δολοφονηθεί μέσα στο μουσείο και δίπλα στο πτώμα του βρίσκεται ένας γρίφος. Καθώς ο Λάνγκντον και μια προικισμένη Γαλλίδα αποκρυπτογράφος, η Σοφί Νεβέ, προσπαθούν να ξεδιαλύνουν τα παράξενα αινίγματα, ανακαλύπτουν έκπληκτοι μια σειρά από στοιχεία κρυμμένα στα έργα του Ντα Βίντσι. 
Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Λάνγκντον ανακαλύπτει κάτι απρόσμενο: Το θύμα είχε σχέση με το Κοινό της Σιών, μια μυστική οργάνωση της οποίας τα μέλη περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, τον Μποτιτσέλι, τον Βικτόρ Ουγκώ και τον Ντα Βίντσι. Σε μια απεγνωσμένη κούρσα μέσα στο Παρίσι και ακόμη παραπέρα, ο Λάνγκντον και η Νεβέ βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν άγνωστο πανίσχυρο αντίπαλο που φαίνεται να προβλέπει κάθε κίνησή τους. Αν δεν καταφέρουν να αποκρυπτογραφήσουν τον γρίφο, τα έγγραφα του Κοινού της Σιών θα χαθούν για πάντα. 
Ένα συναρπαστικό βιβλίο που από την πρώτη σελίδα μέχρι το απρόβλεπτο τέλος του αποδεικνύει ότι Νταν Μπράουν είναι ένας αριστοτέχνης της μυθιστοριογραφίας. 




Προσωπική άποψη :

 Ούτε που φανταζόταν  ο καθηγητής Λαγκτον τι θα ακολουσε εκείνη την εσπευσμένη άφιξη του στο μουσείο του Λούβρου ένα βράδυ! Κλήθηκε ως μάρτυρας επειδή ήταν ο τελευταίος που επικοινώνησε με το θύμα! Κάτι όμως θα αλλάξει και θα τον αναγκάσει να το σκάσει με τη βοήθεια της καταπληκτικής Σοφι Νεβέ που απο ότι φαίνεται θα τον ακολουθεί παντού ΄σε αυτήν την περιπέτεια!!

Μέσα απο μια σειρά γεγονότων οι δύο συνοδοιπόροι συνειδητοποιούν πως αυτό στο οποίο έχουν μπλέξει είναι πολύ πιο μεγάλο απ' όσο θα μπορούσαν ποτέ να πιστέψουν... Και αυτό γιατί το θύμα ήταν μπλεγμένο σε μία μυστική οργάνωση τα μέλη της οποίας είναι άγνωστα στους πολλούς και πολλά απο αυτά έχουν υπάρξει σημαντικά ιστορικά και πολιτικά πρόσωπα...

Ο χρόνος πιέζει τους δύο πρωταγωνιστές καθώς υπάρχει κίνδυνος όλα τα σημαντικά έγγραφα της οργάνωσης να χαθούν αφού πέθανε και ο τελευταίος φύλακας του μυστικού .....

Θα τα καταφέρουν να ανακαλύψουν τον τρόπο να προστατέψουν την οργάνωση  τόσο λίγο πριν το τέλος της??  Θ βρούν τον τρόπο να σπάσουν τον γρυφο που άφησε το πανέξυπνο θύμα  λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή??

Οι απαντήσεις φίλοι μου είναι κρυμμένες στις σελίδες αυτού του υπέροχου βιβλίου!!

Κι  επειδή πολλοί απο εσάς ίσως το έχουν διαβάσει θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας στα σχόλια!!

Το βιβλίο αυτό θα σας αφήσει ξέπνοους στο τέλος ! Είναι ένα συναρπαστικό μυστήριο και ένα μακρύ ταξίδι θα δώσει την πολυπόθητη λύση του...

Αυτά απο εμένα αγαπημένοι μου φίλοι

Να έχετε ένα υπέροχο βράδυ !!

Φιλούμπες!!! <3 <3 <3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου